Op weg naar klanten in de commerciële buitendienst

Natuurlijk zorg je als accountmanager voor nieuwe klanten en een goed contact met je bestaande klanten. Hoe je deze klanten vindt en benadert, is aan jou. Je hebt dus veel vrijheid!

Op weg naar klanten in de commerciële buitendienst

Nieuwe klanten aantrekken en contact met bestaande klanten onderhouden: dat vind je geweldig! En dat is precies wat onze accountmanagers doen. Hoe? Dat verschilt per onderdeel. Focus jij je het liefst op (relatie)beheer, new business of ga je voor de combinatie? Je krijgt in je verantwoordelijke functie veel vrijheid. Hoe je klanten vindt en benadert, mag je bijvoorbeeld zelf bepalen.

Je werkt in je eigen regio

Net als onze diensten, zijn ook de klanten van Bnext.nl héél divers. De ene accountmanager zet afzetcontainers weg bij bouw- en sloopprojecten, een andere verkoopt gerecyclede bouwstoffen aan deze partijen. Of je gaat langs bij het MKB om contracten voor het ophalen van bedrijfsafval af te sluiten.

Als accountmanager werk je in je eigen regio, maar je bent niet alleen. We helpen elkaar als dat nodig is. Want die targets.. die willen we natuurlijk halen!

In welke regio wil jij het liefste aan de slag als accountmanager?

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Koen

“De combinatie van altijd speuren naar een nieuwe samenwerking en klantbeheer doen? Daar krijg ik energie van! Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken. Ik heb de ruimte om mijn functie naar eigen inzicht en ideeën vorm te geven. Ik houd van die verantwoordelijkheid en zo kan ik groeien binnen het bedrijf.

We werken met een fijn team en het contact met collega’s is zo goed, dat ik sommigen zelfs als vrienden zie.”

Senior accountmanager

Lees meer