Wie zijn wij?

Aan de slag bij Bnext.nl!

Bij Bnext.nl vinden we een aantal zaken héél belangrijk. Die zie je terug op de werkvloer. Uitdaging, aandacht voor elkaar en écht aanpakken. Dat kenmerkt ons. En misschien nog wel belangrijker: jouw ontwikkeling staat voorop. Professioneel en persoonlijk is er altijd ruimte om te groeien. We willen dat je prettig en gezond je werk kunt doen. En zit het even tegen, dan is er Stichting in Beeld.

We zijn dan ook trots op onze ondernemende mentaliteit en open cultuur. Als jij een goed idee hebt, dan pakken we dat graag op! En of je nu op kantoor, de commerciële buitendienst, in het transport of de recycling werkt: de collegialiteit en je bijdrage aan een duurzame toekomst zijn hetzelfde!

Wat kun JIJ doen bij Bnext.nl?

Bnext.nl helpt met het inzamelen van afval. Dat kan bouw- en sloopafval zijn, maar we zamelen ook bedrijfsafval in voor onze klanten. Daarom leveren we bijvoorbeeld afzetbakken voor bouw- en sloopafval en tuingroen aan ondernemers en particulieren en rolcontainers voor bedrijfsafval aan bedrijven.

En wist je dat we óók afvalmanagementplannen schrijven voor onze klanten? Zo helpen we hen met de juiste certificeringen en rapportages. De ideale manier om hun duurzaamheidsdoelstellingen te kunnen halen.

En het afval dat wij ophalen, recyclen we op één van de vestigingen van Sortiva Recycling. Dat doen we op een innovatieve manier met de nieuwste technologieën. Zo duurzaam mogelijk dus.

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Jan

“Ik vind het prettig dat ik de ruimte en het vertrouwen krijg in mijn werk. Ik kan mijn eigen werk plannen en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen! Plus: ik ben omringd met fijne collega’s. Aan iedereen die een leuke functie ziet bij Bnext.nl: gewoon doen!”

AFAS Applicatiebeheerder

Lees meer

Senna

“Mijn beste vriend tipte me over een vacature als planner bij Bnext.nl. Meer verantwoordelijkheden, goede verhalen over de organisatie én fijne arbeidsvoorwaarden: perfect.

Nu volg ik regelmatig cursussen en opleidingen en kan ik de nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk. Het fijnste aan werken bij Bnext.nl? Dat is natuurlijk de goede werksfeer! Het wordt gewaardeerd als je lekker jezelf bent.”

Planner

Lees meer

Sebastiaan

“Ik ga met veel plezier naar mijn werk. De collega’s zijn leuk en de sfeer is erg fijn. Wat wil je nog meer? Als accountmanager kom ik met veel mensen in contact. Precies wat ik leuk vind.

Met goede begeleiding in de eerste maanden, heb ik nu helemaal mijn draai gevonden in de werkzaamheden. Bnext.nl zorgt echt goed voor hun personeel.”

Accountmanager

Lees meer

Sebastiaan

“Ik begon als chauffeur en groeide door naar weegmeesteracceptant. Inmiddels ben ik projectleider. Ik werk al 17 jaar bij Bnext.nl en geen dag is hetzelfde. De ene week doe ik een opbouw voor een beurs en 24 uur later moet alles weer opgeruimd zijn.

De leuke werksfeer en het feit dat je jezelf kunt zijn, vind ik fijn aan Bnext.nl als werkgever.”

Projectleider RAI

Lees meer

Koen

“De combinatie van altijd speuren naar een nieuwe samenwerking en klantbeheer doen? Daar krijg ik energie van! Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken. Ik heb de ruimte om mijn functie naar eigen inzicht en ideeën vorm te geven. Ik houd van die verantwoordelijkheid en zo kan ik groeien binnen het bedrijf.

We werken met een fijn team en het contact met collega’s is zo goed, dat ik sommigen zelfs als vrienden zie.”

Senior accountmanager

Lees meer

Danny

“Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is en bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wil ik werken! Ook het streven om zoveel mogelijk grondstoffen te maken van afval spreekt me nog steeds aan.

Bij Bnext.nl is het hard werken met leuke collega’s. Het bedrijf doet veel voor het personeel. Vooral als je kijkt naar de groeimogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat werkplezier geeft je energie!”

Management assistent

Lees meer

Marit

“Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik mocht meteen als chauffeur beginnen én kreeg een vaste wagen.

Ik vind de afwisseling in het werk, de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg leuk. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal precies doen!”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer

Als je bij Bnext.nl aan de slag gaat, dan krijg je:

  • Een open cultuur: je voelt je snel thuis, iedereen hoort erbij en we zijn er voor elkaar.
  • Persoonlijke ontwikkeling: ons inwerkprogramma met goede begeleiding zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat.
  • Professionele groei: je volgt trainingen en opleidingen om nóg beter te worden in je werk.
  • Impact maken met je werk: je draagt bij aan een circulaire toekomst. We nemen jouw inbreng serieus en staan altijd open voor innovatieve ideeën die onze oplossingen beter maken.

En nu jij! Heb je nog vragen?

Zie jij jezelf al bij ons werken? Word je enthousiast van ons verhaal? Herken jij je in onze manier van werken en wil je de volgende zijn die bij Bnext.nl start?

We nodigen je uit om te solliciteren. Of wil je nog meer weten over Bnext.nl?   Laat snel wat van je horen! We beantwoorden je vragen meteen en helpen je graag verder.