Ahmed, chauffeurscoach

Sinds 2023 bij Bnext.nl

“Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe baan, maar de functie als chauffeurscoach bij Bnext.nl kwam op mijn pad. De arbeidsvoorwaarden en de werkzaamheden spraken me aan. Net als de vrijheid van het invullen van mijn functie. 

In mijn eerdere baan bij Defensie haalde ik alle papieren voor het rijden op transporten. En ik ben als zzp’er rij-instructeur voor groot materiaal geweest. Genoeg ervaring dus! 

‘Ik heb echt de vrijheid om mijn werk zelf te bepalen’

Als chauffeurscoach is geen dag hetzelfde. Elke chauffeur is anders en het contact met hen en verschillende culturen vind ik erg leuk. Ik heb echt de vrijheid om zelf mijn werk te bepalen. Ik vind het leuk om chauffeurs te coachen te testen of ze hun werk goed kunnen regelen. Ik ben een mediator tussen de planning en chauffeurs. 

Een aanvulling op mijn werk is de rol die ik voor Stichting in Beeld vervul. Ik heb natuurlijk dagelijks contact met chauffeurs en diverse vestigingen van Bnext.nl. Als ik signaleer dat iemand het lastig heeft, kan ik dat snel bespreken met Stichting in Beeld. Zo kunnen zij hulp bieden als dat gewenst en nodig is.”