Danny, Management assistent

Sinds 2019 bij Bnext.nl

“Toen een recruiter mij benaderde voor een baan bij Bnext.nl, werkte haar enthousiasme over het bedrijf aanstekelijk. Ze zag overeenkomsten tussen het DNA van Bnext.nl en de opdrachtgevers waar ik eerder werkte.

‘Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is, wil ik werken’

Ook van de website werd ik blij! Ik las over verschillende innovatieve projecten en dacht: ‘Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is en bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wil ik werken! Net als het streven om zoveel mogelijk grondstoffen te maken van afval: dat spreekt me nog steeds aan. Toen ik hoorde over ‘Stichting in Beeld’ en hoe Bnext.nl zich inzet voor hun personeel, wist ik het zeker: hier wil ik aan de slag.

En dat doe ik nu alweer vier jaar met plezier! Als ‘alleskunner’ krijg ik de ruimte om van alles op te pakken. Niet alleen als ondersteuning van de directie, maar over de hele organisatie. Als je zelf aangeeft dat je je wilt ontwikkelen, dan kan dat. Zo mag ik meer gaan doen voor Marketing en Communicatie. Fijn dat er wordt geluisterd. Ik volg regelmatig trainingen, zoals nu op het gebied van social media.

‘Het is hard werken met leuke collega’s’

Bij Bnext.nl is het hard werken met leuke collega’s. Het bedrijf doet veel voor het personeel. Vooral als je kijkt naar de groeimogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken in een leuk team is meer waard dan een paar euro extra op je loonstrook. Werkplezier geeft je energie!”