Bert, Vrachtwagenchauffeur

Sinds 2011 bij Bnext.nl

“Toen ik begon bij Bnext.nl, vond ik vooral de leuke werkomgeving, sfeer en de arbeidsvoorwaarden belangrijk. Intussen heb ik zóveel geleerd en meegemaakt. Dat is voor een groot deel te danken aan Bnext.nl en de betrokken medewerkers.

De eerste jaren werkte ik op de haakarmcontainer, de kipper en deed ik het onderhoud van voertuigen. Later werd ik ook gevraagd voor de minipers. Heel speciaal werk!

‘De mensen van Bnext.nl merkten dat ik het mentaal zwaar had’

Rond 2020 had ik het moeilijk. Privé ging ik door een extreem zware tijd. Mijn vrouw was ziek en in een half jaar verloor ik vijf dierbare mensen. De mensen bij Bnext.nl merkten al snel op dat ik het mentaal bijzonder zwaar had. 

‘Professionele begeleiding van mijn werkgever, dat is toch speciaal?’

Ze boden me hulp via Stichting in Beeld. Professionele begeleiding van mijn werkgever, dat is toch speciaal? Het is een sociaal netwerk om medewerkers met een probleem te ondersteunen en helpen. Zo is Bnext.nl niet ‘gewoon’ een werkgever, maar ze hebben écht oog voor hun mensen. Ik ben erg dankbaar voor die hulp. 

 

Het zorgde ervoor dat ik mijn werk weer kon uitvoeren. Ik kreeg zelfs de kans om door te ontwikkelen! Eerst als onderhoudsmonteur en met al mijn ervaring en scholing ben ik nu monteur keuringmeester bedrijfsafvalpersen. 

 

Bnext.nl een bedrijf met zeer goede werkomstandigheden, een sociaal netwerk en leuke collega’s. Ik zou iedereen aanraden om hier te solliciteren, want het is méér dan alleen een werkgever!”