Op weg in de vrachtwagen

Jouw domein is je vrachtwagen. We hebben er verschillende rijden: een portaal, kieper, kraakpers of walking floor.

Op weg in de vrachtwagen

Jouw favoriete plek? Dat is in de vrachtwagen. Bij Bnext.nl rijden er verschillende, zoals een portaal, haak, kieper, kraakpers en walking floor. Als vrachtwagenchauffeur heb je je C- of CE-rijbewijs nodig en je rijdt in je vaste vrachtwagen van Bnext.nl. Je zorgt dat deze weer netjes is aan het eind van de dag. Zo kun je de volgende dag weer op pad!

  • In een kraakpers ga je van klant naar klant om rolcontainers met bedrijfsafval te legen.
  • Met een portaal of haak plaats je afzetcontainers in woonwijken of op bouwplaatsen en je haalt ze ook weer op.

Chauffeurscoach die je helpt

We hebben ook een chauffeurscoach in huis. Die helpt jou om je werk zo goed mogelijk te doen. Soms rijdt hij met je mee. Hij geeft tips en hoort graag wat er beter kan. En hij geeft trainingen, zodat jij je code-95 (basiskwalificatie) behoudt tijdens werk.

Plezier in je werk vinden we belangrijk. Daarom organiseren we elk jaar de verschillende activiteiten voor alle Bnext’ers. Een gezellige kerstborrel om je collega’s nog beter te leren kennen en een zomerborrel met barbecue bijvoorbeeld!

Als vrachtwagenchauffeur bij Bnext.nl aan de slag? Daar zijn we blij mee!

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Marit

“Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik mocht meteen als chauffeur beginnen én kreeg een vaste wagen.

Ik vind de afwisseling in het werk, de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg leuk. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal precies doen!”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer