Collega's vertellen over Bnext.nl

Jouw ontwikkeling staat voorop. Professioneel en persoonlijk is er altijd ruimte om te groeien. We willen dat je prettig en gezond je werk kunt doen.

Bert

“Ik heb al bijna 20 jaar een fijne werkplek met leuke collega’s. Dat draagt echt bij aan het werkplezier! Ook heb ik de hele administratieve breedte van de organisatie leren kennen. Een goede samenwerking met collega’s vind ik het allerbelangrijkst.”

Controller

Lees meer

Michael

Als je laat zien wat je kan, dan krijg je kansen bij Sortiva Recycling. Ik ben erg gedreven en groeide zo in acht jaar door van shovelmachinist naar de kraan. En nu ben ik sinds vier jaar voorman van onze vestiging in Houten.”

Voorman

Lees meer

Ron

Ik heb op kranen gewerkt, als monteur van brekers en ik deed onderhoud en reparatie. Bij Sortiva Recycling krijg je echt kansen om door te groeien. Ik doe nu erg flexibel werk als voorman en krijg veel verantwoordelijkheid. Dat komt ook omdat ik een echte aanpakker ben en het leuk vind om nieuwe dingen te leren.”

Voorman

Lees meer

Ahmed

Als chauffeurscoach is geen dag hetzelfde. Elke chauffeur is anders en het contact met hen en verschillende culturen vind ik erg leuk. Ik heb echt de vrijheid om zelf mijn werk te bepalen.”

Chauffeurscoach

Lees meer

Bert

“De eerste jaren werkte ik op de haakarmcontainer, de kipper, minipers en deed ik het onderhoud van voertuigen. Toen ik door een extreem zware tijd ging, kreeg ik professionele hulp van Bnext.nl. Ik ben daar erg dankbaar voor: een werkgever die écht oog heeft voor hun mensen. Zelfs na 12,5 jaar haal ik nog elke dag plezier en voldoening uit mijn werk.”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer

Jan

“Ik vind het prettig dat ik de ruimte en het vertrouwen krijg in mijn werk. Ik kan mijn eigen werk plannen en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen! Plus: ik ben omringd met fijne collega’s. Aan iedereen die een leuke functie ziet bij Bnext.nl: gewoon doen!”

AFAS Applicatiebeheerder

Lees meer

Senna

“Mijn beste vriend tipte me over een vacature als planner bij Bnext.nl. Meer verantwoordelijkheden, goede verhalen over de organisatie én fijne arbeidsvoorwaarden: perfect.

Nu volg ik regelmatig cursussen en opleidingen en kan ik de nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk. Het fijnste aan werken bij Bnext.nl? Dat is natuurlijk de goede werksfeer! Het wordt gewaardeerd als je lekker jezelf bent.”

Planner

Lees meer

Sebastiaan

“Ik ga met veel plezier naar mijn werk. De collega’s zijn leuk en de sfeer is erg fijn. Wat wil je nog meer? Als accountmanager kom ik met veel mensen in contact. Precies wat ik leuk vind.

Met goede begeleiding in de eerste maanden, heb ik nu helemaal mijn draai gevonden in de werkzaamheden. Bnext.nl zorgt echt goed voor hun personeel.”

Accountmanager

Lees meer

Sebastiaan

“Ik begon als chauffeur en groeide door naar weegmeesteracceptant. Inmiddels ben ik projectleider. Ik werk al 17 jaar bij Bnext.nl en geen dag is hetzelfde. De ene week doe ik een opbouw voor een beurs en 24 uur later moet alles weer opgeruimd zijn.

De leuke werksfeer en het feit dat je jezelf kunt zijn, vind ik fijn aan Bnext.nl als werkgever.”

Projectleider RAI

Lees meer

Koen

“De combinatie van altijd speuren naar een nieuwe samenwerking en klantbeheer doen? Daar krijg ik energie van! Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken. Ik heb de ruimte om mijn functie naar eigen inzicht en ideeën vorm te geven. Ik houd van die verantwoordelijkheid en zo kan ik groeien binnen het bedrijf.

We werken met een fijn team en het contact met collega’s is zo goed, dat ik sommigen zelfs als vrienden zie.”

Senior accountmanager

Lees meer

Danny

“Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is en bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wil ik werken! Ook het streven om zoveel mogelijk grondstoffen te maken van afval spreekt me nog steeds aan.

Bij Bnext.nl is het hard werken met leuke collega’s. Het bedrijf doet veel voor het personeel. Vooral als je kijkt naar de groeimogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat werkplezier geeft je energie!”

Management assistent

Lees meer

Marit

“Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik mocht meteen als chauffeur beginnen én kreeg een vaste wagen.

Ik vind de afwisseling in het werk, de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg leuk. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal precies doen!”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer

Samen maken we er meer van!

Bij Bnext.nl vinden we een aantal zaken héél belangrijk. Die zie je terug op de werkvloer. Uitdaging, aandacht voor elkaar en écht aanpakken. Dat kenmerkt ons. En misschien nog wel belangrijker: jouw ontwikkeling staat voorop. Professioneel en persoonlijk is er altijd ruimte om te groeien. We willen dat je prettig en gezond je werk kunt doen. En zit het even tegen, dan is er Stichting in Beeld.

We zijn dan ook trots op onze ondernemende mentaliteit en open cultuur. Als jij een goed idee hebt, dan pakken we dat graag op! En of je nu op kantoor, de commerciële buitendienst, in het transport of de recycling werkt: de collegialiteit en je bijdrage aan een duurzame toekomst zijn hetzelfde!

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op. Wil je meer weten over Bnext.nl? Of heb je een andere vraag? Wil je meteen aan de slag, maar zie je nog niet jouw ideale functie? Laat iets van je horen! Bel, e-mail of WhatsApp met Gino Bont, onze recruiter.

"Samen maken we er meer van!"