Koen, Senior accountmanager

Sinds 2019 bij Bnext.nl

“Via een goede vriend die ook bij Bnext.nl werkte, kwam ik op sollicitatiegesprek bij Floris en Richard. Ik dacht natuurlijk wel: ‘De afvalbranche; wat moet ik daar nou?’ Maar met de tijd is het een steeds belangrijker onderdeel van mijn leven geworden. En nu werk ik er precies vier jaar. Best een mijlpaal! Vanaf het eerste moment voelde het al heel goed om met hen en mijn team te starten.

‘Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken’

Ze namen me als beginnende accountmanager onder hun hoede. Zo ben ik zowel zakelijk als persoonlijk gegroeid. Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken. Ik heb de ruimte om mijn functie naar eigen inzicht en ideeën vorm te geven. Ik houd van die verantwoordelijkheid en zo kan ik groeien binnen het bedrijf.

‘Als accountmanager speur ik altijd naar nieuwe samenwerkingen’

Het werk als accountmanager is een combinatie van speuren naar nieuwe samenwerkingen en klantbeheer doen. Daar krijg ik energie van! Net als van het team om mij heen. Het contact met collega’s is zo goed, dat ik sommigen meer als vrienden zie.

Ook heb ik ervaren dat ze voor je klaar staan in moeilijke (privé)situaties. Mijn schoonmoeder en oma overleden kort na elkaar. In deze periode kreeg ik alle ruimte om tot mezelf te komen en mijn familie te steunen.

Wanneer je bij Bnext.nl solliciteert, is het belangrijk dat je lekker jezelf bent. En dat je buiten hard werken, ook van gezelligheid houdt.”