Marit, Vrachtwagenchauffeur

Sinds 2018 bij Bnext.nl

“Als vrachtwagenchauffeur kwam ik al weleens lossen op het terrein van Bnext.nl en dan was het altijd gezellig. Zo was ook het sollicitatiegesprek: prettig en informeel. Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik kreeg de mogelijkheid om meteen als chauffeur te beginnen én ik kreeg een vaste wagen.

‘De afwisseling in werk, locaties en contact met klanten vind ik leuk’

Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! De afwisseling in het werk, de locaties en het contact met klanten vind ik leuk: elke dag is anders. Geen kilometers vreten, maar gewoon lekker bezig zijn. Je code 95 wordt goed bijgehouden en je kiest in overleg welke nascholing het beste bij je past. Zo kun je ook een E achter C behalen.

Bij Bnext.nl denken ze dus echt mee. Toen het nodig was, kreeg ik bijvoorbeeld de tijd om voor mijn ouders te zorgen. Dat haalde een hoop druk van mijn schouders! Bovendien bevallen de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg goed.

‘Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal doen’

Als je van aanpakken houdt, jezelf bent en goed communiceert, dan zit je hier op je plek. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal doen!”