Op kantoor op een vestiging

Achter al ons werk schuilt een team van ondersteunend personeel. Denk aan planners, de administratie en de klantenservice.

Op kantoor op een vestiging

Bnext.nl heeft verschillende vestigingen. Bij elke vestiging gebeurt er ook veel ‘achter de schermen’. Daar werken onze planners, toppers van de administratie, de klantenservice en nog véél meer ondersteunend personeel. Op kantoor heb je een bijzonder uitzicht: je ziet letterlijk wat er op het terrein gebeurt en waar het werk om draait.

  • Als planner regel je de routes van de vrachtwagenchauffeurs en de containers die zij plaatsen, wisselen en halen.
  • In de administratie zorg je o.a. voor de facturatie van de afvalstromen die we ophalen en de grond- en bouwstoffen die we verkopen.
  • Als medewerker van de klantenservice kunnen klanten bij je terecht en beantwoord je hun vragen.

Benieuwd naar de andere functies? Bekijk snel de vacatures!

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Jan

“Ik vind het prettig dat ik de ruimte en het vertrouwen krijg in mijn werk. Ik kan mijn eigen werk plannen en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen! Plus: ik ben omringd met fijne collega’s. Aan iedereen die een leuke functie ziet bij Bnext.nl: gewoon doen!”

AFAS Applicatiebeheerder

Lees meer

Senna

“Mijn beste vriend tipte me over een vacature als planner bij Bnext.nl. Meer verantwoordelijkheden, goede verhalen over de organisatie én fijne arbeidsvoorwaarden: perfect.

Nu volg ik regelmatig cursussen en opleidingen en kan ik de nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk. Het fijnste aan werken bij Bnext.nl? Dat is natuurlijk de goede werksfeer! Het wordt gewaardeerd als je lekker jezelf bent.”

Planner

Lees meer

Sebastiaan

“Ik ga met veel plezier naar mijn werk. De collega’s zijn leuk en de sfeer is erg fijn. Wat wil je nog meer? Als accountmanager kom ik met veel mensen in contact. Precies wat ik leuk vind.

Met goede begeleiding in de eerste maanden, heb ik nu helemaal mijn draai gevonden in de werkzaamheden. Bnext.nl zorgt echt goed voor hun personeel.”

Accountmanager

Lees meer

Danny

“Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is en bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wil ik werken! Ook het streven om zoveel mogelijk grondstoffen te maken van afval spreekt me nog steeds aan.

Bij Bnext.nl is het hard werken met leuke collega’s. Het bedrijf doet veel voor het personeel. Vooral als je kijkt naar de groeimogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat werkplezier geeft je energie!”

Management assistent

Lees meer