Jan, AFAS Applicatiebeheerder

Sinds 2019 bij Bnext.nl

“Als AFAS Applicatiebeheerder werkte ik eerder al voor het onderwijs en bij een bank. Eind 2019 benaderde een recruiter me: ‘Of ik bij Bnext.nl wilde werken?’. Hoewel ik niet per se op zoek was naar een andere baan, werd ik toch nieuwsgierig. Na acht jaar AFAS Consultancy, wilde ik wel graag weer eens bij een gebruikersorganisatie aan de slag!

Bij Bnext.nl zou ik mijn kennis en ervaring volledig inzetten. Ook de reistijd (tien minuten op de fiets!) was natuurlijk een voordeel. Genoeg reden om de stap te zetten! Inmiddels heb ik al mooie projecten afgerond, zoals KAM-meldingensysteem, samenvoeging van AFAS-omgevingen, implementatie van de PocketApp en commercie in InSite. En dan nóg zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om mezelf en AFAS verder te ontwikkelen bij Bnext.nl.

‘De ruimte en het vertrouwen om prettig te werken’

Een groot deel van mijn werk kan ik namelijk naar eigen inzicht plannen. En vanuit het management krijg ik precies de ruimte en het vertrouwen om prettig te werken. Ook niet onbelangrijk: ik ben omringd met fijne collega’s.

Zie jij een leuke functie bij Bnext.nl? Dan zou ik zeggen: gewoon doen!”