Recyclen op het terrein

Op onze grote terreinen slaan we veel afvalstromen op, maken we nieuwe producten van de afvalstromen die binnen komen en sorteren we ongesorteerde afvalstromen op onze sorteerlijnen.

Recyclen op het terrein

Het werk op onze terreinen is voor echte aanpakkers. Houd je ervan om elke dag iets anders te doen? En wil je niet stilzitten? Dan past deze plek goed bij jou. Je komt gemakkelijk aan die 10.000 stappen per dag!

Onze terreinen zijn namelijk groot. We slaan er afvalstromen op, zoals hout, staal, beton en puin. En we recyclen deze stromen zo duurzaam mogelijk.  Jij en je collega’s houden alles opgeruimd en overzichtelijk.

Jij bent de ‘eigenaar’

Dat gaat het beste als je vaker bij één onderdeel staat of met één machine werkt. Daar word je dan ‘eigenaar’ van. Toch zijn we wel een echt team en helpen we elkaar. Als je een keertje vrij  bent, proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen met je collega’s. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Ook belangrijk: je bent elke dag lekker buiten. Door weer en wind, dus je moet wel tegen een stootje kunnen.

Op welke Sortiva Recycling vestiging ga jij het liefst aan de slag?

  • Houten
  • Vlaardingen
  • Heerhugowaard
  • Amsterdam

We zijn ‘familie’

Ga je werken op het terrein, dan is je werkgever Sortiva Recycling bv. Sortiva en Bnext.nl zijn ‘familie’ van elkaar.  Ons werk sluit naadloos op elkaar aan. Kort gezegd zamelt Bnext.nl de afvalstromen zo efficiënt en duurzaam mogelijk in en Sortiva zorgt ervoor dat de stromen circulair  verwerkt worden. De bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden zijn hetzelfde.

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Jan

“Ik vind het prettig dat ik de ruimte en het vertrouwen krijg in mijn werk. Ik kan mijn eigen werk plannen en er zijn veel mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen! Plus: ik ben omringd met fijne collega’s. Aan iedereen die een leuke functie ziet bij Bnext.nl: gewoon doen!”

AFAS Applicatiebeheerder

Lees meer

Senna

“Mijn beste vriend tipte me over een vacature als planner bij Bnext.nl. Meer verantwoordelijkheden, goede verhalen over de organisatie én fijne arbeidsvoorwaarden: perfect.

Nu volg ik regelmatig cursussen en opleidingen en kan ik de nieuwe kennis en vaardigheden meteen toepassen in de praktijk. Het fijnste aan werken bij Bnext.nl? Dat is natuurlijk de goede werksfeer! Het wordt gewaardeerd als je lekker jezelf bent.”

Planner

Lees meer

Sebastiaan

“Ik ga met veel plezier naar mijn werk. De collega’s zijn leuk en de sfeer is erg fijn. Wat wil je nog meer? Als accountmanager kom ik met veel mensen in contact. Precies wat ik leuk vind.

Met goede begeleiding in de eerste maanden, heb ik nu helemaal mijn draai gevonden in de werkzaamheden. Bnext.nl zorgt echt goed voor hun personeel.”

Accountmanager

Lees meer

Sebastiaan

“Ik begon als chauffeur en groeide door naar weegmeesteracceptant. Inmiddels ben ik projectleider. Ik werk al 17 jaar bij Bnext.nl en geen dag is hetzelfde. De ene week doe ik een opbouw voor een beurs en 24 uur later moet alles weer opgeruimd zijn.

De leuke werksfeer en het feit dat je jezelf kunt zijn, vind ik fijn aan Bnext.nl als werkgever.”

Projectleider RAI

Lees meer

Koen

“De combinatie van altijd speuren naar een nieuwe samenwerking en klantbeheer doen? Daar krijg ik energie van! Het mooie van Bnext.nl is dat je kansen krijgt op verschillende vlakken. Ik heb de ruimte om mijn functie naar eigen inzicht en ideeën vorm te geven. Ik houd van die verantwoordelijkheid en zo kan ik groeien binnen het bedrijf.

We werken met een fijn team en het contact met collega’s is zo goed, dat ik sommigen zelfs als vrienden zie.”

Senior accountmanager

Lees meer

Danny

“Voor een bedrijf dat zó met de toekomst bezig is en bijdraagt aan het verminderen van de CO2-uitstoot, wil ik werken! Ook het streven om zoveel mogelijk grondstoffen te maken van afval spreekt me nog steeds aan.

Bij Bnext.nl is het hard werken met leuke collega’s. Het bedrijf doet veel voor het personeel. Vooral als je kijkt naar de groeimogelijkheden en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Dat werkplezier geeft je energie!”

Management assistent

Lees meer

Marit

“Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik mocht meteen als chauffeur beginnen én kreeg een vaste wagen.

Ik vind de afwisseling in het werk, de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg leuk. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal precies doen!”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer