Recyclen op het terrein

Op onze grote terreinen slaan we veel afvalstromen op, maken we nieuwe producten van de afvalstromen die binnen komen en sorteren we ongesorteerde afvalstromen op onze sorteerlijnen.

Recyclen op het terrein

Het werk op onze terreinen is voor echte aanpakkers. Houd je ervan om elke dag iets anders te doen? En wil je niet stilzitten? Dan past deze plek goed bij jou. Je komt gemakkelijk aan die 10.000 stappen per dag!

Onze terreinen zijn namelijk groot. We slaan er afvalstromen op, zoals hout, staal, beton en puin. En we recyclen deze stromen zo duurzaam mogelijk.  Jij en je collega’s houden alles opgeruimd en overzichtelijk.

Jij bent de ‘eigenaar’

Dat gaat het beste als je vaker bij één onderdeel staat of met één machine werkt. Daar word je dan ‘eigenaar’ van. Toch zijn we wel een echt team en helpen we elkaar. Als je een keertje vrij  bent, proberen we dat zo goed mogelijk op te lossen met je collega’s. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde. Ook belangrijk: je bent elke dag lekker buiten. Door weer en wind, dus je moet wel tegen een stootje kunnen.

Op welke Sortiva Recycling vestiging ga jij het liefst aan de slag?

  • Houten
  • Vlaardingen
  • Heerhugowaard
  • Amsterdam

We zijn ‘familie’

Ga je werken op het terrein, dan is je werkgever Sortiva Recycling bv. Sortiva en Bnext.nl zijn ‘familie’ van elkaar.  Ons werk sluit naadloos op elkaar aan. Kort gezegd zamelt Bnext.nl de afvalstromen zo efficiënt en duurzaam mogelijk in en Sortiva zorgt ervoor dat de stromen circulair  verwerkt worden. De bedrijfscultuur en arbeidsvoorwaarden zijn hetzelfde.

Collega's vertellen over Bnext.nl

Lees meer

Michael

Als je laat zien wat je kan, dan krijg je kansen bij Sortiva Recycling. Ik ben erg gedreven en groeide zo in acht jaar door van shovelmachinist naar de kraan. En nu ben ik sinds vier jaar voorman van onze vestiging in Houten.”

Voorman

Lees meer

Ron

Ik heb op kranen gewerkt, als monteur van brekers en ik deed onderhoud en reparatie. Bij Sortiva Recycling krijg je echt kansen om door te groeien. Ik doe nu erg flexibel werk als voorman en krijg veel verantwoordelijkheid. Dat komt ook omdat ik een echte aanpakker ben en het leuk vind om nieuwe dingen te leren.”

Voorman

Lees meer

Ahmed

Als chauffeurscoach is geen dag hetzelfde. Elke chauffeur is anders en het contact met hen en verschillende culturen vind ik erg leuk. Ik heb echt de vrijheid om zelf mijn werk te bepalen.”

Chauffeurscoach

Lees meer

Bert

“De eerste jaren werkte ik op de haakarmcontainer, de kipper, minipers en deed ik het onderhoud van voertuigen. Toen ik door een extreem zware tijd ging, kreeg ik professionele hulp van Bnext.nl. Ik ben daar erg dankbaar voor: een werkgever die écht oog heeft voor hun mensen. Zelfs na 12,5 jaar haal ik nog elke dag plezier en voldoening uit mijn werk.”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer

Marit

“Ik zit hier op mijn plekkie, omdat ik lekker m’n ding kan doen! Je wordt geaccepteerd en gerespecteerd zoals je bent. Ik mocht meteen als chauffeur beginnen én kreeg een vaste wagen.

Ik vind de afwisseling in het werk, de korte lijntjes met kantoor en de bedrijfsuitjes erg leuk. Ga ook eens een dagje mee om te ervaren wat we allemaal precies doen!”

Vrachtwagenchauffeur

Lees meer